ghd raudat ja tuotteet

ghd raudat ja tuotteet

ghd raudat ja tuotteet

 

Lukuisia testejä ja vertailuja voittaneet keraamiset ghd-muotoiluraudat ovat valloittanet myös Suomen. Keraamiset raudat ovat ansainneet paikkansa myös suomalaisten kampaamoiden ja kotien perustyövälineenä. ghd -raudat tekevät työskentelystäsi vielä parempaa.

ghd -muotoilurautojen keraamiset vastukset ja niiden luovuttama tasainen lämpö ovat hellävaraisia hiuksille ja takaavat häikäisevän sileät ja kiiltävät lopputulokset.

ghd -muotoilurautoja löytyy erikokoisina eri tarkoituksiin, niiden avulla voit muotoilla, kihartaa tai suoristaa hiukset juuri haluamallasi tavalla, ja lopputulokset kestävät!

Tuotesarja on laajentunut kattamaan myös täydellisen, nelivaiheisen hiusten hoito- ja muotoilutuotekokoelman.

ghd raudoilla on 2 vuoden takuu.

Varmista aitous!

Markkinoilla on näkynyt väärennettyjä ghd rautoja!

Miten tunnistat väärennöksen:

 

  • Pakkauksen materiaalit ovat erilaisia kuin alkuperäisessä, lisäksi paketin sivussa oleva sinettitarra puuttuu.
  • Pakkauksessa sisällä oleva tuote ja takuu esite on suttuisesti painettu, tämä ei näy muuten kuin tarkasti katsoen.
  • Hologrammi on hieman erilainen, hologrammissa ei ole oikea ghd rauta ja raudassa olevat painatukset ovat hieman eri värisiä ja erilaisella tekstityypillä kuin oikeassa.
  • Lisäksi paketissa (ulkopuolella) valmistusmaa Korea on peitetty made in China tarralla!!

 

Jos epäilet löytäneesi tuoteväärennöksen, ilmoita siitä tullin vihjepuhelimeen 0800 1 4600

 


Puhdista ja ravitse

Ota rauhallisesti, ghd thermodynamics -suoja auttaa. ghd uskoo, että hiusten ei tarvitse kärsiä kauneuden vuoksi. Sen vuoksi olemme kehittäneet kattavan tuotesarjan, joka on tarkoitettu suojaamaan kaikkia hiustyyppejä mahdollisilta lämmön aiheuttamilta vaurioilta.

Nelivaiheinen thermodynamics-sarja suojaa hiusta jokaisessa vaiheessa, jotka ovat 1 puhdistaminen ja ravitseminen, 2 suojaaminen, 3 muotoileminen ja 4 viimeisteleminen. Voit siis luoda muodikkaita kampauksia tarvitsematta pelätä hiustesi vaurioitumista - tai maineesi menettämistä.

Suojaa

Lämpösuojatuotteet suojaavat hiuksia lämmön aiheuttamilta vaurioilta näkymättömällä panssarilla. Niiden ainutlaatuinen lämpökilpisuojatekniikka, Unique Heat Shield Protection, suojaa hiusta kaikkien lämpömuotoilijoiden aiheuttamilta vaurioilta samalla kun salaiset aineet tasoittavat ja hoitavat hiuksia tehden niistä upean hohtavat.

Muotoile

Lämmön aktivoimat muotoilusuihkeet, balsamit, emulsiot ja vaahdot saavat hiukset näyttämään ihastuttavilta, terveiltä ja hoidetuilta. Valkohilpansiemenöljy kosteuttaa hiuksia tehokkaasti ja pitkäkestoisesti ja tekee hiuksista taipuisat. Samalla auringonkukkasiemenuute suojaa hiuksia UVA- ja UV-säteiden vaikutuksilta ja säilyttää värin täyteläisyyden.

Viimeistele

Viimeistelyvahat, seerumit ja suihkeet antavat hiuksille upeaa kiiltoa ja suojaavat niitä samalla lämmön aiheuttamilta vaurioilta. Täydellinen UV-suoja on viimeistelyn huipentuma.

ghd raudat

Aidot alkuperäiset ghd raudat!